Apple Watch editionWil jij een Apple Watch Edition kopen ? De Edition collectie bevat zes uitvoeringen van de Apple Watch welke allemaal zijn gemaakt van 18 karaats goud. Wij zullen je hier informeren over de Apple Watch Edition deze unieke Apple Watch modellen vallen in een andere prijscategorie dan de overige uitvoeringen. Met de Apple Watch edition weet je wel dat je een smartwatch koopt waar je zeker veel aandacht mee trekt. Doordat de Apple Watch Edition waterproof is kan je dit horloge altijd om houden, of je nu gaat zwemmen of gaat douchen de Apple Watch gaat met je mee.

Apple Watch Edition

De Apple Watch Edition is een smartwatch met klasse door het mooie design. Met deze Apple Watch zul je zeker opvallen, Apple heeft dit slimme horloge gemaakt voor het hogere segment en dit is dan ook terug te zien aan de prijs van deze Apple Watch. Deze smartwatch is niet voor iedereen weggelegd doordat dit horloge is gemaakt van 18-karaats goud en dit is dan ook nog eens op een bijzondere manier ontwikkeld waardoor het metaal tweemaal zo hard is als normaal goud, hierdoor is de Apple Watch Edition goed beschermd tegen stoten en andere invloeden.

Dit luxueuze exemplaar heeft een speciaal vormgegeven bandje wat de Apple Watch Edition echt een schitterende uitstraling geeft. Het kopen van de Apple Watch Edition zal online kunnen maar ook in de Apple Stores. Als je de Apple Watch Edition kopen gaat dan koop je wel het topmodel van de Apple Watch.
watch-edition-apple

Prijs Apple Watch Edition

Zodra de prijs van de Apple Watch Edition bekend is gemaakt door Apple zullen wij deze hier online plaatsen, ook heb je dan meteen de mogelijkheid om de Apple Watch Edition te kopen. Op internet variëren de prijzen welke je moet betalen om een Apple Watch Edition te kopen nogal, zo worden er prijzen van 1200 dollar maar ook van 5000 dollar vermeld, we zullen dus nog even moeten wachten tot dat Apple met de officiële prijzen voor de Apple Watch Edition komt.

Formaat
Van de Apple Watch Edition zullen er ook twee verschillende formaten in de winkels komen te liggen, er zal een 38 en een 42 millimeter versie komen.

Als je dit exclusieve model wilt kopen dan zal je deze in de Apple Store kunnen aanschaffen, doordat er een behoorlijk prijskaartje aan deze smartwatch hangt zal dit model in een aparte kluis in de Apple Store liggen. Apple heeft voor dit model een speciale hoek ingericht zodat het meer lijkt dat je dit futuristische horloge koopt in een juwelier dan in een elektronicazaak.

Apple Watch edition

Ook voor het kopen van de Apple Watch Edition hebben wij de beste aanbiedingen, vergelijk de verschillende aanbieders en je zult zien dat jij de laagste prijs betaald voor de Apple Watch Edition zodra je deze in Nederland kunt kopen.