Apple Watch kopen nu mogelijk

Apple Watch kopen

Apple-Watch-kopenVanaf vanmorgen 9:00 uur is het mogelijk om de Apple Watch te kopen. In Nederland is het nog niet mogelijk om de Apple Watch te bestellen, maar het zal niet lang meer duren voordat je hier ook een pre-order kunt plaatsen. Als je de Apple Watch nu al wilt bestellen dan zul je deze moeten laten sturen naar een buitenlands adres. De voorverkoop van de Apple Watch is in een beperkt aantal landen vandaag gestart, je kunt de smartwatch dus alleen naar een adres in één van deze landen laten sturen.

Apple Watch reserveren

Apple heeft bij de lancering van de Apple Watch gekozen voor een ander reserveringssysteem. Je kunt via de website van Apple geen horloge laten wegleggen zoals dit bijvoorbeeld wel met de iPhone 6 kon. Het is nu dus lastiger om vanuit Nederland de Apple Watch te reserveren je moet namelijk altijd over een buitenlands adres beschikken waar de Apple Watch afgeleverd kan worden.

Apple Watch voorraad

De voorraad van de Apple Watch is niet al te groot, meteen bij het online gaan van de Apple Store vanmorgen bleken enkele modellen al moeilijk leverbaar te zijn. Er zijn dus al wachttijden van vier tot zes weken voor de moeilijk verkrijgbare modellen er zijn zelfs al mensen die tot juni moeten wachten tot ze hun Apple Watch geleverd zullen krijgen.

Apple Watch levertijd

De levertijd van de Apple Watch zal dus voor enkele modellen al 4 tot 6 weken zijn, het kan dus gebeuren als je vandaag de Apple Watch besteld je deze ergens in mei thuisbezorgd krijgt.
apple-watch-levertijd

Apple Watch kopen in deze landen

Het bestellen van de Apple Watch kan vanaf vandaag in de volgende landen: Australië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, Japan, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Vanaf 24 april kun je de Apple Watch kopen in deze landen, ook zullen dan de vandaag bestelde exemplaren thuisbezorgd worden. Als je de Apple Watch wilt kopen dan hoef je hiervoor niet urenlang in de rij voor de Apple Store te gaan staan Apple heeft ervoor gekozen om de smartwatch in eerste instantie alleen online te verkopen.

Apple Watch proberen
Je kunt in de Apple Store wel de Apple Watch proberen en als deze je bevalt dan kun je hem meteen reserveren.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *