Apple Watch kopen vanaf 8 mei

Apple-Watch-kopenHet kopen van de Apple Watch zal vanaf 8 mei in Nederland, België en Luxemburg mogelijk zijn, dit weet de Italiaanse site iSpazio te melden. Als je de Apple smartwatch wilt kopen dan zou je dit vanaf 8 mei in de online Apple Store kunnen doen, wanneer de Apple Watch geleverd gaat worden dat is nog niet bekend gemaakt.

Apple Watch kopen in Nederland

De Italiaanse website iSpazio heeft anonieme bronnen bij Apple en beweert dat de Italiaanse Apple Stores al promotiemateriaal en demonstratietafels hebben ontvangen om de Apple Watch te verkopen. Vanaf 7 mei zullen de voorbereidingen worden getroffen zodat vanaf 8 mei de verkoop van start kan gaan. Nederland en België behoren net als Italië niet tot de eerste verkoopgolf landen, daarom is de verwachting dat de verkoop ook hier vanaf 8 mei van start zal gaan. Vanaf 8 mei zou je dan ook in Nederland en België een pre-order voor de Apple Watch kunnen plaatsen.

Apple Watch bestellen

Net als met eerdere nieuwe Apple producten zoals de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus zitten de volgende landen in de tweede verkoopgolf: Italië, Nederland, België, Luxemburg, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Portugal, Zweden en Noorwegen. In de eerste verkoopgolf landen zoals de VS, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk waar de Apple Watch al vanaf 10 april te bestellen was zullen de horloges vanaf 24 april bezorgd worden bij de kopers.

Apple Watch bestellen in Nederland
Als je de Apple Watch vanaf 8 mei in Nederland kunt bestellen is nog niet bekend wanneer de smartwatch zal worden geleverd. Vanaf 24 april zijn de smartwatches overigens nog niet te koop in de fysieke winkels van Apple, dit in tegenstelling tot een aantal internationale modehuizen waar je de Apple Watch wel kopen kunt vanaf 24 april. Deze winkels zullen ook een eigen voorraad krijgen. The New York Times weet te melden dat de je Apple Watch kunt kopen op 24 april op Dover Street Market in Tokio en Londen, Colette in Parijs, Corner in Berlijn en 10 Corso Como in Milaan.

Officiële verkoop Apple Watch
Vanaf 24 april gaat de Apple Watch verkoop officieel van start in de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland en Frankrijk.

Je kunt de Apple Watch bestellen vanaf 399 euro je koopt dan de 38 millimeter-versie van de Watch Sport, de verwachting is dat de wachttijden snel zullen oplopen aangezien de smartwatch van Apple nu al razend populair is.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *