Apple Watch kopenJij wilt de Apple Watch kopen ? Dan ben je op de juiste pagina, wij hebben hier de beste Apple Watch aanbiedingen voor je online gezet. Er zijn drie modellen welke je kunt kopen zo is er de normale Apple Watch, de Apple Watch Sport maar ook de Apple Watch Edition. Als je alle prijzen zou willen vergelijken dan is dat een klus waar je uren mee bezig kunt zijn, daarom hebben wij alvast de goedkoopste Apple Watch aanbiedingen voor je neergezet. Wij zullen continue de prijzen en aanbiedingen van de Apple Watch in de gaten houden en deze pagina up-to-date houden, zodat jij weet dat je de laagste prijs betaald als je de Apple Watch kopen gaat.

Apple Watch kopen

De Apple Watch kan je kopen in drie verschillende modellen en doordat er vele verschillende bandjes verkrijgbaar zijn, kan je oneindig combineren. De prijzen van de modellen variëren behoorlijk, het instapmodel kost namelijk 349 dollar maar voor de dure Apple Watch Edition zal je diep in de buidel moeten tasten deze zal rond de 5000 dollar moeten gaan kosten. De exacte prijzen zijn tot op heden nog niet bekend gemaakt maar Apple zal dit snel doen.

Apple Watch Sport kopen

Ben jij een sportief type dan zul je hoogstwaarschijnlijk de Apple Watch Sport willen kopen, dit horloge ziet er niet alleen heel sportief uit maar ook het polsbandje is van fluor elastomeer gemaakt en verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.

Apple Watch Edition kopen

Als je meer iemand bent die van steil houdt dan is de Apple Watch Edition het horloge welke bij jou past, het kopen van de Apple Watch Edition zal je wel wat meer gaan kosten maar je koopt wel een horloge met een bepaalde uitstraling. Ook voor de Apple Watch Edition zijn verschillende bandjes verkrijgbaar zo kan je een helderrood bandje kopen met een moderne uitstraling maar er is ook een roze grijze band. En zo zijn er nog vele combinaties mogelijk.

Als je de Apple Watch gaat kopen dan is deze optimaal te gebruiken als je ook in het bezit bent van een vrij recente iPhone.