Apple-WatchDe prijs van de Apple Watch is op het moment niet helemaal duidelijk, wel weten we dat deze ongeveer 349 dollar zal gaan kosten. Maar doordat er drie verschillende uitvoeringen op de markt komen te weten de normale Apple Watch, de Apple Watch Edition en de Apple Watch Sport hebben we ook te maken met heel uiteenlopende prijzen. Zeker als je weet dat er een Apple Watch Edition van goud verkocht gaat worden. Welk model er dus voor 349 dollar over de toonbank zal gaan dat is op het moment nog niet duidelijk.

Apple Watch prijs in Nederland

Voordat je de Apple Watch kopen gaat wil je natuurlijk de prijzen weten, zoals we al schreven hebben we nog geen exacte Apple Watch prijs. Zodra wij weten wat de prijs wordt welke je moet betalen voor de Apple Watch dan zullen wij dit meteen op deze pagina bekend maken. In de VS is de Apple Watch prijs 349 dollar dus in Nederland en België moeten we rekening houden met een prijs van ongeveer 300 tot 350 euro. Aangezien er meerdere modellen uitkomen waaronder een 18-karaats gouden Apple Watch zullen de prijzen erg variëren.

Doordat er niet alleen een keuze is uit meerdere uitvoeringen maar ook uit twee formaten namelijk een 38 millimeter en een 42 millimeter zullen ook hierdoor de prijzen verschillen.
modellen-apple-watch
Apple Watch release datum
Zodra de Apple Watch release datum dichterbij komt zal Apple ook met de officiële Apple Watch prijs naar buiten komen, de release datum van de Apple Watch is in april 2015 dus wij verwachten zo rond maart dat we je kunnen informeren over de Apple Watch prijzen.

Prijs gouden Apple Watch

Apple maakt de Apple watch voor een heel breed publiek zo kan je een sportieve uitvoering van de Apple Watch kopen maar als je een echt luxe model wilt aanschaffen dan kan je ook terecht bij Apple. Voor het hogere segment heeft Apple de gouden Apple Watch als je deze wilt kopen dan zul je diep in de buidel moeten tasten, aan de gouden Apple Watch hangt namelijk een prijskaartje van tussen de 4000 en 5000 dollar!

De laagste prijzen

Doordat wij als je de Apple Watch in Nederland kopen kunt, continue de laagste prijzen publiceren weet je zeker dat je nooit te veel zult betalen als je de Apple Watch kopen gaat.