Wat is de Apple Watch releasedatum ?

Apple-Watch-release datum Wanneer is de Apple Watch release datum ? We kunnen je inmiddels vertellen dat de Apple Watch release datum in april 2015 zal zijn. Je kunt vanaf deze release de Apple Watch kopen in Nederland en België, dus voor de zomer van 2015 kan jij met een Apple Watch om je pols lopen. Als je zeker wilt zijn dat je jouw favoriete Apple Watch in april thuis bezorgd krijgt dan kan je deze al reserveren.

Release datum Apple Watch in Nederland

Er is al lang gesproken over de Apple Watch en de release datum werd ook steeds vooruit geschoven, maar Apple heeft onlangs bevestigd dat de release datum van de Apple Watch in april 2015 zal zijn. Ondanks dat dit nu echt gaat opschieten is er nog geen officiële Apple Watch prijs bekend gemaakt. Zodra de Apple Watch in de winkels ligt zal er een enorme run op deze smartwatch van Apple ontstaan, de Apple Watch is namelijk al enorm populair bij een grote groep consumenten.

Release datum Apple Watch
Of de Apple Watch release datum in Nederland gelijk is met de release datum in de VS dat is niet aannemelijk, met andere iDevices welke Apple uitbracht zat Nederland en België in de tweede verkoopronde en dit houdt in dat deze meestal één week na de release in de VS verkocht gaat worden.
Apple Watch release datum

Apple Watch kopen

Doordat er lang gewacht is op de Apple Watch zullen er weer lange rijen voor de Apple Stores komen te staan met Apple-fans welke de Apple Watch willen kopen. Het voordeel van de Apple Watch is dat er meerdere uitvoeringen zullen worden verkocht dus de kans dat je achter het net vist, is hierdoor wel een stuk kleiner geworden. Als je zeker wilt zijn van een Apple Watch zodra je deze kopen kunt dan zou je vooraf al een Apple Watch kunnen reserveren, je hebt dan de Apple Watch even na de release datum al in huis.

Ga jij de Apple Watch kopen meteen nadat deze in Nederland in de verkoop gaat ? Vergelijk dan wel eerst de prijzen van de Apple Watch bij de verschillende leveranciers het kan je een hoop geld besparen.

Apple Watch aanbiedingen

Wij zullen je continue op de hoogte houden van de exacte release datum van de Apple Watch, maar ook over de aanbiedingen van deze smartwatch van Apple.