Apple Watch sportWil jij de Apple Watch Sport kopen ? Voor de sportievelingen komt Apple met de Apple Watch Sport, deze sportieve variant van de Apple Watch zal er in veel verschillende uitvoeringen komen. Door het sportieve karakter van deze smartwatch zullen er vele kleuren en uitvoeringen uit gaan komen van dit model Apple Watch. Als je de Apple Watch Sport gaat kopen dan heb je een sportief horloge welke je eigenlijk nooit meer af wilt doen, de Apple Watch is waterproof dus ook tijdens het zwemmen kan je de Apple Watch Sport om houden.

Apple Watch Sport

Als je de Apple Watch Sport kopen gaat dan zul je zien dat deze smartwatch van een ander soort aluminium is gemaakt dan de normale Apple Watch. Het licht geanodiseerd aluminium welke is gebruikt voor het produceren van de Apple Watch Sport maakt deze Apple Watch een stuk sterker en lichter en is daardoor ook uitermate geschikt om mee te sporten. De Apple Watch Sport kan dan ook wel tegen een stootje en tevens is deze uitvoering nagenoeg krasbestendig.

Ook heeft Apple een ander soort glas gebruikt bij de productie van de sport uitvoering van de Apple Watch waardoor je niet bang hoeft te zijn dat er bij de eerste stoot een barst in je display zal komen, het gaat hierbij om het Ion-X-glas. De bandjes van de Apple Watch Sport zijn een stuk elastischer dan de bandjes van de andere uitvoeringen, dit maakt deze uitvoering dan ook een stuk duurzamer. De bandjes van de Apple Watch Sport zijn verkrijgbaar in vijf kleuren.
Apple-Watch-Sport
Verder zijn de verschillen tussen de Apple Watch en de Apple Watch Sport niet zo heel erg groot, maar als je vaak sport dan is het wel aan te raden om de sport-uitvoering te kopen.

De Apple Watch Sport zal er in tien verschillende uitvoeringen komen, dus keuze genoeg lijkt ons. De Apple Watch Sport kopen is er voor iedereen die geregeld sport en daarbij zijn prestaties wil kunnen bijhouden.

Prijs Apple Watch Sport

De prijs van de Apple Watch Sport is nog niet officieel bekend gemaakt door Apple, maar wij verwachten dat je rond de 300 tot 350 euro moet betalen als je de Apple Watch Sport wilt kopen.

Apple Watch Sport kopen

Als je de Apple Watch Sport wilt kopen dan doe je er goed aan om eerst de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken, hierdoor weet je dat je de laagste prijs zult betalen. Wij hebben op onze website mooie aanbiedingen van de Apple Watch Sport voor je geselecteerd.