Eén Apple Watch reserveren p.p.

Apple Watch reserverenAls je op 10 april de Apple Watch wilt reserveren dan mag je er maar één per persoon reserveren. Zodra je een pre-order hebt geplaatst dan mag je op 24 april de Apple Watch ophalen in één van de buitenlandse Apple Stores. Je kunt geen exemplaar voor iemand anders meenemen, dit blijkt uit gelekte documenten welke in handen zijn gekomen van de website MacRumors.

Apple Watch reserveren

De website laat weten dat dit mogelijk geldt voor alle landen die de Apple Watch vanaf 24 april verkopen. De Verenigde Staten en het Verenigde Koninkrijk hebben deze informatie inmiddels bevestigd. De Apple Watch is vanaf 10 april te reserveren en deze reservering staat op naam en er kan dus maar één Apple Watch per persoon gekocht worden.

Als je de Apple Watch hebt gereserveerd dan kan je deze alleen ophalen in de Apple Store waar je de smartwatch gereserveerd hebt en mocht je om wat voor reden niet op de afgesproken tijd in de Apple Store aanwezig zijn dan zal jouw gereserveerde Apple Watch weer worden toegevoegd aan de voorraad en worden verkocht aan iemand anders.

Als Apple vermoed dat je het reserveringssysteem probeert te misleiden of als je frauduleuze informatie hebt verstrekt, dan heeft Apple het recht om de reservering te cancellen zo staat er te lezen in de documenten.

Geen wachtrijen meer bij de Apple Store

Apple heeft in een ander document laten weten af te willen van de lange wachtrijen welke telkens ontstonden bij de lancering van een nieuw Apple product. Dagen lang voor de deur van de Apple Store staan in de hoop als eerste een nieuw Apple product te kunnen aanschaffen is dus voorbij met het nieuwe reserveringssysteem van Apple. De klanten weten straks precies wanneer ze hun bestelde product kunnen ophalen.

De Apple Watch is dus het eerste product welke volgens het nieuwe reserveringssysteem verkocht gaat worden. De voorraad van de Apple Watch is minimaal dus om af te reizen naar een Apple Store heeft bij voorbaat al weinig zin.

De Apple Watch reserveren kan op 10 april in de volgende landen: Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Canada, Australië, China, Hongkong en Japan. Op 24 april zullen de bestelde smartwatches worden bezorgd in het land waar deze is besteld. Wanneer Nederland en België aan de beurt zijn dat is nog steeds niet bekend maar we verwachten dat het niet al te lang meer zal duren.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *