Pre-order Apple Watch

Apple Watch reserverenEen pre-order plaatsen voor de Apple Watch kan vanaf 10 april, je kunt vanaf deze datum de Apple Watch reserveren in een aantal landen, Nederland zit helaas nog niet bij de landen waar je de Apple Watch kunt reserveren. Als je een pre-order hebt geplaatst dan zal de Apple Watch op 24 april geleverd worden.

Apple Watch reserveren in 9 landen

Vanaf vrijdag 10 april is het alleen mogelijk een pre-order voor de Apple Watch te plaatsen in de volgende landen: Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Canada, Australië, China, Hongkong en Japan. Later zal dit ook mogelijk zijn in Nederland en België.

Hoe kan je een Apple Watch reserveren op 10 april ?

Een Apple Watch reserveren kan op drie manieren:

  • via de online Apple Store
  • je kunt een afspraak maken bij de Apple Store
  • door in de rij te gaan staan bij de Apple Store (dit is net na de lancering nog niet mogelijk)

Apple heeft inmiddels al enkele instructie video’s online gezet waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe de Apple Watch werkt.
Apple Watch reserveren

Online de Apple Watch bestellen

Als je al weet welke Apple Watch je wilt kopen dan is het online bestellen de beste manier om aan de Apple Watch te komen. Je moet er wel snel bij zijn dit betekent dat je op 10 april om 9:01 uur een bestelling moet plaatsen, dan weet je zeker dat je op 24 april de Apple Watch in huis hebt.

Het zal overigens wel enorm druk worden op de website van Apple, mocht het niet lukken om de smartwatch via de website te bestellen dan kun je het ook nog via de Apple-app proberen. Op 10 april is het overigens alleen mogelijk om online te bestellen in bovengenoemde landen, je kunt de smartwatch dan ophalen in een filiaal in bijvoorbeeld Oberhausen of Parijs. Je kunt de Apple Watch ook thuis laten bezorgen in één van de bovengenoemde landen maar dan moet je daar wel een adres hebben om de Apple Watch af te laten leveren.

Als je het horloge dus besteld dan kan je deze nog niet naar een Nederlands of Belgisch adres laten sturen. Je zult zelfs een lokaal telefoonnummer moeten hebben van het land waar de bestelling plaats vind.

Afspraak maken en afhalen in de Apple Store

Weet je nog niet precies welk model je wilt kopen dan is de optie om een afspraak te maken en de Apple Watch op te halen in de Apple Store de beste optie voor jou. Je kunt dan eerst nog even een aantal modellen zien en proberen voordat je de Apple Watch gaat kopen. Als je een afspraak hebt gemaakt dan kan je langskomen in de bovengenoemde landen, je mag overigens twee modellen uitproberen tijdens jouw bezoek.

De verkoper in de Apple Storen zal je daarna helpen om een online bestelling te plaatsen, dit laatste gaat dus niet anders dan dat je dit thuis zou doen.

Apple Watch kopen in de Apple Store

Je kunt op 10 april ook in de rij gaan staan voor de Apple Store in de landen waar dit mogelijk is (Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Canada, Australië, China, Hongkong en Japan). Je hoeft niet zoals voorheen meer uren s’nachts in de rij te gaan staan Apple hanteert een wachtrijsysteem, je komt in een digitale wachtrij te staan en je ontvangt een sms-bericht zodra je bijna aan de beurt bent. Ook met deze optie kun je de Apple Watch eerst uitproberen en daarna kan je het gewenste model online bestellen. Een Apple medewerker kan je helpen met het online bestellen van de Apple Watch.

Apple Watch Edition bestellen
Als je een gouden Apple Watch Edition wilt bestellen dan gelden er andere regels.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *