Apple-Watch-reserverenAls jij als één van de eerste de Apple Watch wilt kopen dan zal je een pre-order voor de Apple Watch moeten plaatsen. Als je de Apple Watch gaat reserveren dan weet je tenminste dat je verzekerd bent van deze smartwatch als deze in april uit gaat komen. De verwachting is dat als je in april de Apple Watch kopen kunt de voorraden te beperkt zijn en dat je dus achter het net vist als je de Apple Watch wilt aanschaffen. Je moet wel even bedenken of je de normale Apple Watch reserveren wil of ga je de Apple Watch Sport reserveren of wil je de duurdere Apple Watch Edition reserveren ? De officiële prijzen zijn overigens nog niet bekend gemaakt.

Schrijf je in op emailalert
Schrijf je in voor emailalert via de Belgische website (maar ook voor Nederland): http://applewatchkopen.be/bestellen

Reserveren Apple Watch

Het reserveren van de Apple Watch zal zodra de release datum bekend is mogelijk worden, je kunt dan via de resellers de Apple Watch reserveren door een pre-order te plaatsen. De interesse voor de Apple Watch wordt met de dag groter, dankzij het strakke design en de positieve berichten welke we dagelijks kunnen lezen zal het futuristische horloge van Apple alleen maar populairder worden. Als je dus zeker een Apple Watch kopen wil dan is ons advies de Apple Watch nu te reserveren.

De Apple Watch reserveren is een optie als je niet voor een teleurstelling wilt komen te staan, door de enorme populariteit zal de Apple Watch snel zijn uitverkocht en wat dan de wachttijden zullen zijn dat is nu nog gissen. Je kunt dit voorkomen door vooraf een Apple Watch pre order te plaatsen, op de dag dat de Apple Watch in Nederland verkocht gaat worden zal jij het horloge al in je bezit hebben.

Wanneer de Apple Watch reserveren ?

Wanneer je de Apple Watch reserveren kunt ? Dat zal nu niet al te lang meer duren, op 9 maart zal Apple namelijk een event organiseren waar de Apple Watch officieel gepresenteerd zal worden, ook zullen we dan de releasedatum te weten komen. Als de releasedatum bekend is dan zal even daarna het plaatsen van een pre-order mogelijk zijn. Wij verwachten dat je vanaf begin april een pre-order kunt plaatsen.

Apple Watch kopen

Je kunt de Apple Watch ook gewoon kopen zodra deze in Nederland verkrijgbaar is, je hoeft de Apple Watch dus niet te reserveren. Het enige nadeel kan zijn dat het model welke jij kopen wilt dan al uitverkocht is. Het kopen van de Apple Watch zal begin april 2015 mogelijk zijn en de prijs van het instapmodel zal 349 dollar worden.